Primul pas in cumpararea unui produs il reprezinta adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Produsele dorite pot fi adaugate in cosul de cumparaturi chiar daca nu sunteti autentificat, insa pentru a putea duce la capat o comanda este necesara autentificarea in cadrul site-ului. Dupa ce toate produsele au fost adaugate in cos, apasati Plateste pentru a parcurge pasii necesari finalizarii comenzii.

Pasul 1: Informatii privind livrarea

In acest pas, urmatoarele informatii sunt necesare:
→ specificarea adresei catre care doriti sa se realizeze livrarea sau adaugarea unei adrese noi.
→ specificarea metodei de livrare (in cazul in care sunt mai multe metode disponibile)
→ adaugarea unui mesaj pentru comanda

Pasul 2: Alegerea metodei de plata

→ Plata Ramburs - comanda va fi platita cash in momentul receptionarii produselor si facturii.
→ Plata prin Ordin de Plata - comanda va fi platita printr-un transfer bancar. Puteti utiliza sistemul de internet-banking sau prin intermediul unui ordin de plata la banca. In momentul receptionarii banilor, marfa este livrata imediat.
Datele necesare va vor fi comunicate odata cu procesarea comenzii. Pe ordinul de plata este necesar a se mentiona si numarul comenzii.

Pasul 3: Confirmarea comenzii

In acest pas, va rugam sa verificati cu atentie daca totul e ok (informatiile privind plata si livrarea, datele de facturare) si sa confirmati comanda. Daca observati probleme, va puteti intoarce oricand la pasii anteriori. Confrmarea comenzii corespunde cu trimiterea acesteia catre noi. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmare.

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la Compara