Generalitati

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea Consul SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand legatura "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii

  1. Acest site este intretinut si administrat de SC Consul SRL (legal inregistrata), care va fi denumit in continuare "Societate"
  2. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului lastradashoes.ro este denumit "Client"
  3. Adresa Internet care este proprietatea Societatii (www.lastradaleathers.ro) va fi denumita generic "site-ul lastradashoes.ro"
  4. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul lastradaleathers.ro vor fi denumite in continuare "continut"

Tranzactiile pe site

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda plasata pe site. Putem limita sau anula cantitatile comandate. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de acelasi client, si/sau comenzi care folosesc aceeasi adresa pentru facturare si/sau aceeasi adresa de livrare. In cazul in care vom modifica sau anula o comanda, vom incerca sa te notificam contactandu-te pe adresa de e-mail si/sau la numarul de telefon oferit in momentul cand a fost efectuata comanda.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului lastradashoes.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal)

Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului lastradashoes.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Siglele LaStrada precum si denumirea LaStrada Shoes sunt marci inregistrate si protejate de legile in vigoare.

Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea informatiilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului lastradashoes.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ului lastradashoes.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului lastradashoes.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Informatiile produsului

Multe din produsele disponibile pe site sunt disponibile si in magazinele noastre. Preturile afisate pe site sunt in RON si includ T.V.A.. Aceste produse pot avea anumite limitari de cantitate si pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, in concordanta cu politica de returnare aplicabila.

Erori, inexactitati si omisiuni

Se poate intampla uneori sa existe informatii pe site-ul nostru care contin erori de ortografie, inexactitati sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, preturilor, promotiilor, ofertelor si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta erorile, inexactitatile sau omisiunile si de a anula comenzile daca o informatie de pe site este incorecta, oricand, fara o notificare prealabila (chiar daca o comanda a fost deja plasata).

Culori

Facem tot ce este posibil pentru a afisa cat mai curat culorile produselor care apar pe site. Nu iti putem garanta insa ca ecranul monitorului tau va afisa cu exactitate aceste culori.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului lastradashoes.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
LaStrada nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli din site si isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne companiei fara notificare prealabila.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI lastradaleathers.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL lastradaleathers.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

Tarife si livrare

Preturile afisate pe site includ TVA. Preturile nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în momentul efectuarii unei comenzi, in functie de localizarea destinatiei (în Suceava sau în tara).

Pentru comenzile in municipiul Suceava aveti posibilitea de a ridica coletul din magazinul in care se afla produsul, si care v ava fi indicat de reprezentant La Strada telefonic. In acest caz, cheltuielile de livrare sunt 0. De asemenea, in cazul in care ati gasit un produs pe placul dumneavoastra si doriti sa mergeti personal in magazin pentru a-l cumpara, ne puteti contacta pentru detalii prin e-mail sau telefonic si va asteptam in unul din magazinele noastre.

Pentru comenzi de sub 300 RON taxa de livrare este de 20 RON

In cazul in care comenzile depasesc 300 RON taxa de livrare va fi 0 RON.

In caz de retur integral al unei comenzi se va percepe o taxa de retur de 20 RON

In caz de retur partial daca valoarea ramasa din comanda este mai mica decat suma de 300 RON, se va percepe o taxa de 40 RON aceasta taxa este compusa din taxa de livrare initiala la comenzi in valoare de sub 300 RON  plus taxa de retur.

In cazul returului integral

Pentru celelalte judete ale Romaniei, livrarea se va realiza prin intermediul unui Curier Rapid. Orientativ, costurile cu transportul se incadreaza intre 20 RON.

Pentru livrarile în afara Romaniei, tarifele vor fi comunicate pe email.

Termenul de livrare este de cca. 2 zile socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Returnarea produselor

In cazul in care, unul dintre produsele comandate nu va place, nu are masura potrivita sau modelul si culoarea nu va avantajeaza, acesta poate fi returnat si veti primi inapoi alt produs sau contravaloarea acestuia, in functie de dorinta dumneavoastra.

Astfel, vor fi respectate prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 32/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare, prin care cumparatorul (numai în conditiile actului normativ mentionat privind dreptul la retragere) are dreptul ca în termen de 14 zile sa se retraga din contractul privind furnizarea produselor la distanta fara sa fie nevoit sa justifice decizia de retragere, urmând sa primeasca în termen de 14 zile de la retragerea unilaterala în scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul produsului, conditionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vânzatorul are dreptul ca în situatia în care considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese de la acesta, în conditiile legislatiei.

Dorim sa subliniam ca un produs poate fi returnat atata timp cat acesta nu a fost purtat, nu prezinta defecte noi iar eticheta nu a fost inlaturata. Produsul trebuie sa fie returnat in ambalajul original .

De asemenea, va rugam sa precizati, totodata daca in locul produsului expediat doriti sa primiti un alt produs sau returnarea contravalorii acestuia. Orice produs poate fi schimbat cu altul similar in cazul in care marimea comandata nu vi se potriveste. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare.

Dupa ce v-ati asigurat ca produsul indeplineste toate conditiile pentru a fi returnat, il puteti expedia catre urmatoarea adresa: S.C. Consul S.R.L, magazin La Strada, Str. Stefan cel Mare, nr.28, oras Suceava. Costurile aferente expedierii vor fi suportate de dumneavoastra. In cazul in care ati optat pentru inlocuirea produsului returnat cu un alt produs, data la care veti receptiona noul colet va fi comunicata imediat ce se poate confirma receptia produsului expediat de dumneavoastra. In cazul in care doriti sa primiti contravalorea produsului returnat, suma de bani va fi trimisa in termen de maxim 14 zile de la receptia de catre La Strada a produsului trimis de dumneavoastra, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul IBAN. Atentie suma returnata este egala cu pretul produsului, costurile suplimentare de livrare si transport sunt suportate de dumneavoastra ele nu se restituie!

Nu ne asumam responsabilitatea virarii gresite a sumelor de bani datorata faptului ca datele transmise au fost eronate.

Garantia produselor

Produsele achizitionate prin www.lastradashoes.ro se supun conditiilor de garantie pentru conformitate prevazute de legea 449/2003 Republicata si OG 21/1992 Republicata.Termenul de garantie este de 30 de zile.

Produsul defect se returneaza in cutia lui originala impreuna cu bonul fiscal si talonul de garantie.

In cazul lipsei conformitatii, cumparatorul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor de intretinere si folosire prezentate mai jos.

Deteriorarile de genul zgarieturilor, petelor sau rupturilor etc., ce au fost produse de catre client/utilizator ca urmare a utilizarii/intretinerii necorespunzatoare, nu sunt acoperite de garantie.

Interventii neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput, conduc la anularea garantiei.

Orice reparare sau inlcuire a produselor se va face intr-o perioada rezonabila de timp ce nu poate fi mai mare de 15 zile de la momentul receptionarii produsului de catre vanzator.

Instructiuni de intretinere si folosire pantofi

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate contra petelor etc.

Pentru curatarea si intretinerea incaltamintei trebuie folosite numai produse de curatare/intretinere special concepute pentru tipul de material din care este confectioat produsul cumparat. Cand folositi aceste produse de intretinere, cititi cu atentie instructiunile producatorului acestora.

Pentru buna intretinere a pielii produsului si pentru a pastra culoarea vie a acestuia, dupa cateva purtari, se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie.

Incaltamintea cu fete din piele neteda, piele intoarsa, piei de antilopa sau nabuc, se curata cu o carpa moale uscata, cu o perie speciala potrivita fiecarui tip de piele. Nu folositi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata/decolora.

Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate, lacuite, se curata de praf cu o carpa moale.

Incaltamintea cu fete din materiale sintetice se curata de praf cu o carpa moale uscata.

Incaltamintea cu fete din material textil se curata de praf cu o perie uscata.

Incaltamintea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (benzina, alcool, acetone etc.).

Incaltamintea, indiferent de materialul din care este fabricata, nu se spala manual si nu se introduce in masina de spalat rufe.

Petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza folosind solutie contra petelor, special conceputa pentru tipul de material din care produsul este fabricat (pentru pielea neteda, pielea intoarsa, pielea de antilopa sau nabuc si materiale textile).

Nu folositi inalbitor!

Incaltamintea se usuca natural, la temperatura camerei. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura sau expunerea directa la soare.

Pentru marirea duratei de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.

Atentionari speciale:

Numai produsele marcate cu waterproof (impermeabil), Goretex, sympatex, amphibiox sunt impermeabile.

Articolele din piele naturala, piele intoarsa, nabuc, inlocuitor sau marcate cu TEX (material rezistent la apa dar nu impermeabil), lasa apa sa patrunda mai greu dar nu sunt impermeabile.

Incaltamintea cu fete textile sau din piele naturala si piele nefinisata (piele intoarsa, nabuc etc.), cu fete prezentand cusaturi, cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cu talpa din piele se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior.

La captuselile naturale, care nu au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii culorii. Se recomanda utilizarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa, ori in nuanta interiorului (captuselii).

Comerciantul nu poate fi facut raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiunilor mentionate mai sus sau pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita sau model/calapod nepotrivit.

Deteriorarea incaltamintei cauzata de conducerea autoturismului nu este considerata defect de fabricatie.

Incaltamintea cu talpa din piele se toceste in mod natural si se recomanda a nu fi purtata pe vreme umeda, pe suprafete care nu sunt netede (pietris, nisip, etc) deoarece aceasta accelereaza procesul de uzura al talpii. Incaltamintea cu talpa din piele poate fi protejata cu o pingea din cauciuc care se aplica pe jumatatea din fata a talpii.

Incaltamintea cu accesorii delicate (strasuri, cristale, capse si tinte metalice etc), este sensibila la impact si in timp accesoriile se pot detasa sau deteriora.

Pentru articolele care contin dispozitive ce emit lumina/sunet, functionarea este determinata de baterii. Bateriile nu pot fi inlocuite, la epuizarea lor, luminile/sunetele nu vor mai fi functionale, fapt care nu constituie lipsa de conformitate a produsului.

Papucii de casa nu sunt jucarii si este obligatorie respectarea instructiunilor de pe etichetele atasate acestora.

Instructiuni de intretinere si folosire pentru produse de marochinarie

Curatarea articolelor de marochinarie:

Marochinaria cu fete din piele neteda sau presata se curata de praf cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent.

Marochinaria cu fete din piele de antilopa, nabuc sau piele intoarsa, se curata cu o perie speciala. Nu folositi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.

Marochinaria cu fete din lac, piele metalizata sau lacuita, se curata de praf cu o carpa moale. Ea trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetone etc.)

Marochinaria cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, produsele se curata de praf cu o perie de haine, uscata. Nu se introduce in masina de spalat rufe. Nu folositi inalbitor! Petele pot fi indepartate folosind solutie contra petelor, speciala pentru materiale textile, respectand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora.

Marochinaria cu fete de inlocuitor se curata dupa fiecare purtare cu o carpa umeda; petele de grasime se vor curata cu o solutii special concepute pentru tipul de material din care sunt confectionate produsele si conform instructiunilor producatorului.

Atentionari:

Marochinaria se usuca natural, la temperatura camerei.

Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, uscator de par sau alte surse de caldura.

La toate categoriile de mai sus se interzice spalarea cu apa a marochinariei sau spalarea in masina de spalat rufe si nu se folosesc inalbitori.

Marochinaria nu se va depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici.

Pentru marimea duratei de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2-3 articole de marochinarie intr-o perioada de timp.

Produsele de lux necesita o utilizare/intretinere atenta.

Se va evita contactul produselor dc marochinarie cu solventi organici (benzina, alcool, acetona etc.).

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la Compara