Tarife si livrare

Preturile afisate pe site includ TVA. Preturile nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în momentul efectuarii unei comenzi, in functie de localizarea destinatiei (în Suceava sau în tara).

Pentru comenzile in municipiul Suceava aveti posibilitea de a ridica coletul din magazinul in care se afla produsul, si care va fi indicat de reprezentant La Strada telefonic. In acest caz, cheltuielile de livrare sunt 0. De asemenea, in cazul in care ati gasit un produs pe placul dumneavoastra si doriti sa mergeti personal in magazin pentru a-l cumpara, ne puteti contacta pentru detalii prin e-mail, telefonic, messenger si va asteptam in unul din magazinele noastre.

Pentru comenzi de sub 500 RON taxa de livrare este de 20 RON

In cazul in care comenzile depasesc 500 RON taxa de livrare va fi 0 RON.

In caz de retur integral al unei comenzi se va percepe o taxa de retur de 20 RON

In caz de retur partial daca valoarea ramasa din comanda este mai mica decat suma de 500 RON, se va percepe o taxa de 40 RON aceasta taxa este compusa din taxa de livrare initiala la comenzi in valoare de sub 500 RON  plus taxa de retur.

Pentru celelalte judete ale Romaniei, livrarea se va realiza prin intermediul unui Curier Rapid. Orientativ, costurile cu transportul se incadreaza intre 20 RON.

Pentru livrarile în afara Romaniei, tarifele vor fi comunicate pe email.

Termenul de livrare este de cca. 2 zile socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Livrăm pe întreg teritoriul României, însă pot apărea costuri suplimentare de livrare. În cazul în care adresa de destinație se află în afara razei de acoperire curier, se va percepe o taxă de kilometri suplimentari, în valoare de 1 leu /km.

Returnarea produselor

In cazul in care, unul dintre produsele comandate nu va place, nu are masura potrivita sau modelul si culoarea nu va avantajeaza, acesta poate fi returnat si veti primi inapoi alt produs sau contravaloarea acestuia, in functie de dorinta dumneavoastra.

Astfel, vor fi respectate prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 32/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare, prin care cumparatorul (numai în conditiile actului normativ mentionat privind dreptul la retragere) are dreptul ca în termen de 14 zile sa se retraga din contractul privind furnizarea produselor la distanta fara sa fie nevoit sa justifice decizia de retragere, urmând sa primeasca în termen de 14 zile de la retragerea unilaterala în scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul produsului, conditionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vânzatorul are dreptul ca în situatia în care considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese de la acesta, în conditiile legislatiei.

Dorim sa subliniam ca un produs poate fi returnat atata timp cat acesta nu a fost purtat, nu prezinta defecte noi iar eticheta nu a fost inlaturata. Produsul trebui returnat obligatoriu in ambalajul original.

De asemenea, va rugam sa precizati, totodata daca in locul produsului expediat doriti sa primiti un alt produs sau returnarea contravalorii acestuia. Orice produs poate fi schimbat cu altul similar in cazul in care marimea comandata nu vi se potriveste. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare.

Dupa ce v-ati asigurat ca produsul indeplineste toate conditiile pentru a fi returnat, il puteti expedia catre urmatoarea adresa: S.C. Consul S.R.L, magazin La Strada, Str. Stefan cel Mare, nr.28, oras Suceava. Costurile aferente expedierii vor fi suportate de dumneavoastra sau se scad din sumele ce urmeaza sa vi le rambursam in cazul in care nu ati achitat returul. In cazul in care ati optat pentru inlocuirea produsului returnat cu un alt produs, data la care veti receptiona noul colet va fi comunicata imediat ce se poate confirma receptia produsului expediat de dumneavoastra. In cazul in care doriti sa primiti contravalorea produsului returnat, suma de bani va fi trimisa in termen de maxim 14 zile de la receptia de catre La Strada a produsului trimis de dumneavoastra, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul IBAN. Atentie suma returnata este egala cu pretul produsului, costurile suplimentare de livrare si transport sunt suportate de dumneavoastra ele nu se restituie!

Nu ne asumam responsabilitatea virarii gresite a sumelor de bani datorata faptului ca datele transmise au fost eronate.

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la Compara