Buletin informativ

Livrare și Returnare

Tarife și livrare

Prețurile afișate pe site includ TVA. Prețurile nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în momentul efectuării unei comenzi, în funcție de localizarea destinației (în Suceava sau în țară). 

Pentru livrarea în Suceava aveti posibilitea de a primi coletul prin intermediul unui reprezentant La Strada. În acest caz, cheltuielile de livrare sunt 0. De asemenea, în cazul în care ați găsit un produs pe placul dumneavoastră și doriți să mergeți personal în magazin pentru a-l cumpăra, ne puteți contacta pentru detalii prin e-mail sau telefonic și vă așteptam în unul din magazinele noastre. 

Pentru celelalte județe ale României, livrarea se vă realiza prin intermediul unui Curier Rapid. Orientațiv, costurile cu transportul se încadrează între 25-35 RON.

Pentru livrarile în afara României, tarifele vor fi comunicate pe email. 

Termenul de livrare este de cca. 2 zile socotit de la data preluării comenzii Dvs. Acest termen este orientațiv el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. Produsele se livrează în limita stocului disponibil.

Returnarea produselor

În cazul în care, unul dintre produsele comandate nu vă place, nu are măsura potrivită sau modelul și culoarea nu vă avantajeaza, acesta poate fi returnat și veti primi înapoi alt produs sau contravaloarea acestuia, în funcție de dorința dumneavoastră.

Astfel, vor fi respectate prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 32/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificările și completările ulterioare, prin care cumpăratorul (numai în condițiile actului normațiv menționat privind dreptul la retragere) are dreptul ca în termen de 14 zile să se retragă din contractul privind furnizarea produselor la distanță fără să fie nevoit să justifice decizia de retragere, urmând să primeasca în termen de 14 zile de la retragerea unilaterala în scris (document semnat de cumpărator și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire) prețul produsului, condiționat de returnarea bunurilor în ambalajul original, și doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărator. Vânzatorul are dreptul ca în situația în care consideră că acțiunile cumpăratorului au fost cu rea intenție să solicite daune interese de la acesta, în conditiile legislației.

Dorim să subliniem ca un produs poate fi returnat atât timp cât acesta nu a fost purtat, nu prezintă defecte noi iar eticheta nu a fost înlăturată.

De asemenea, vă rugam să precizați, totodata dacă în locul produsului expediat doriți să primiti un alt produs sau returnarea contravalorii acestuia. Orice produs poate fi schimbat cu altul similar în cazul în care mărimea comandată nu vi se potrivește. Orice schimb de produs se vă face doar în limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, vă puteți alege altul, cu achitarea eventualelor diferențe de pret și a taxelor de livrare.

Dupa ce v-ați asigurat că produsul îndeplinește toate condițiile pentru a fi returnat, îl puteți expedia către următoarea adresă: S.C. Consul S.R.L, magazin La Strada, Str. Stefan cel Mare, nr.28, oraș Suceava. Costurile aferente expedierii vor fi suportate de dumneavoastră. În cazul în care ați optat pentru înlocuirea produsului returnat cu un alt produs, data la care veți recepționa noul colet vă fi comunicată imediat ce se poate confirma recepția produsului expediat de dumneavoastră. În cazul în care doriți să primiti contravalorea produsului returnat, suma de bani vă fi trimisă în termen de maxim 14 zile de la recepția de către La Strada a produsului trimis de dumneavoastră, fie prin mandat poștal, fie prin transfer bancar în contul IBAN. Atenție suma returnată este egala cu pretul produsului, costurile suplimentare de livrare și transport sunt suportate de dumneavoastră ele nu se restituie!

Nu ne asumăm responsabilitatea virării greșite a sumelor de bani datorată faptului că datele transmise au fost eronate.